RAINBOWEVENT

Rainbow Part 4

Rainbow utspelade sig i Älmhult den 27 Maj 2006 och blev min första raveupplevelse. Det var innan jag fyllt 18 och fått besöka krogen, så va riktigt spänd med höga förväntningar innan det här. Minns att min farsa skjutsade mig och 3 vänner de 8milen dit, och att en polares farsa hämtade oss. Även vissa smådetaljer som att vi körde i ett hål längs vägen ner som förstörde dämparna på bilen, och att några råkat lägga i för mycket pengar i tankautomaten och att vi köpte loss dem. Häftigt och intressant vad mycket gamla minnen som dyker upp när man sätter sig ner och tänker tillbaks.
Eventet:
Tidigare i Älmhult fanns ett utestället som hetter ”Silverdalen” om inte jag minns fel. Det brann ner antingen samma år eller året innan som Rainbow utspelade sig. Så de hade satt upp ett stort tält och byggt ett evenemangsområde av byggstaket.
När vi kom fram så vart det en del kö och min vän hade glömt ta med sig sin legitimation, så blev problem vid insläpp. Vanliga uppstödiga krogvakter som stod där så det blev tvär-nej. Men inga problem då säkerheten i övrigt inte va på topp, så han plankade helt enkelt in.
Väl inne på området va först en utedel där det va beläget med bajjamajor och sittplatser om inte jag minns fel. Sedan kom tältet.
Kan tyvärr inte återge exakt hur stort tältet var, men kan täka mig en 20-25 meter långt och 15 meter brett ca. Det rymde ca 1000 pers och de va ganska så optimalt område för den mängden folk.
Va inte så insatt på den tiden så lade inte märkte till samma saker som jag idag direkt går in och tittar på, så som tex rigg, ljud, ljus osv.

Men i det stora hela, eventet va grymt. Uppfyllde alla mina förväntningar och mer därtil.

Line-up:
Kände inte direkt till någon mer än Pulsedriver, och de va även för honom som jag var där. Men alla levererade och alla körde trance-inspirerat.

  • Dj ZRO
  • Dj Fuego
  • Jace
  • Pulsedriver
  • Ultraform

Aftermovie:

Comments

comments

Leave a Comment